Kineziológia tanfolyamok

"Szabadulj meg a múlt blokkjaitól és fájdalmaitól és kezdj új életet"

Miért érdemes kineziológia tanfolyamon részt venned?

A kineziológia tanfolyamokon rengeteget dolgozunk magunkon. Ez azt jelenti, hogy egyfajta önismereti útra lépésként is tekinthetsz rá.

Én amikor elindultam ezen az úton, akkor a segítő szándék miatt tettem. Segíteni szerettem volna a gyerekek iskolai nehézségei enyhítésben és a családom, barátaim stresszeinek enyhítésében.  Közben pedig a saját nyugalmamat, mások elfogadását is elértem a számtalan oldáson, gyakorlaton keresztül amit ez a módszer ad.

Egy kineziológia tanfolyam rólunk is szól, akik elindulnak a segítő úton. Ezek az oldások elősegítik a múlt és a hétköznapok stresszeinek feloldását, saját lelki békénk visszaállítását, felkészítenek a kliensekkel való hatékony munkára. Mi minden olyan korrekciót, mely  a múlt blokkjait oldja megismerünk, átnézünk és magunkon is alkalmazzuk, ezáltal leszünk egyre kiegyensúlyozottabbak és megtaláljuk azt az utat, hogy lehet választásunk.

A kineziológia One Brain® ágának elsajátítása révén magunk és mások számára is lehetővé tehetjük a harmonikus életet. Ez a gyengéd és mélyreható módszer segítségével felszabadulhatunk a múlt fájdalmainak nyomasztó hatása alól, és testben-lélekben feloldódva segíthetünk másoknak is meggyógyulni fizikailag és érzelmileg.

Kinek ajánlott egy kineziológia tanfolyam?

 • akinek a gyermeke vagy saját maga tanulási problémákkal küzd
 • akinek sok a stresszen alapuló problémája
 • aki saját magán, családtagjain, barátain szeretne segíteni
 •  aki érdeklődik az önismeret és személyiségfejlesztés iránt
 • aki szeretné megismerni embertársai viselkedését
 • aki szeretné harmonikussá alakítani emberi kapcsolatait
 • aki kineziológus segítő szeretne lenni
 • azoknak, akik szeretnének egy önismereti útra lépni és nem feltétlenül szeretnének kineziológusok lenni
 • aki hatékonyabban szeretné kezelni az élet kihívásait
 • aki irányítani szeretné a saját életét és szeretné ha lenne választása
 • aki segítő szakmában dolgozik és még hatékonyabb szeretne lenni
 • aki pedagógusként új módszereket keres a tanításhoz
 • aki érteni szeretné a körülötte lévő világot

Gyakorlatok

Kipróbáljuk és begyakoroljuk a tanultakat. Megértjük, hogy a stressz, hogyan játszódik le bennünk és a gyerekben. A korrekciókat megismerjük és elvégezzük.

Tananyag

Lépésről, lépésre összeszedjük azokat az információkat, amikre szükséged lesz, hogy harmonikusan tudj fejlődni. A jegyzeteken kivűl sok egyéb információt is kapsz.

Ötletek

Új inspirációkkal, ötletekkel leszel gazdagabb, mely segít az életszemléleted alakításában, a stresszoldásban és a gyereked tanulásában, kommunikációdban

Előadó

2012-óta segítek stresszoldásban gyerekeknek, felnőtteknek. 2017-ben szereztem meg a One Brain® nemzetközi okleveles kineziológus képesítést és nemsokkal később a One Brain® kineziológus oktatója lettem.

Érzem és látom, hogy mennyi feszültség és probléma tud összesűrűsödni a családoknál a nem megfelelő kommunikáció és a bennük lévő blokkok miatt.

Két gyermekünk tapasztalata, a rengeteg egyéni konzultáció segít abban, hogy ezt a nemzetközileg elismert hivatalos One Brain ® kineziológia tanfolyamokat a legjobb tudásom szerint megtartsam.

Célom, hogy minél kevesebb konfliktus legyen a családokban és a gyerekek könnyebben kezeljék az iskolai időszakukat és lelkileg egészséges kiegyensúlyozott felnőttek legyenek.

Miért érdemes résztvenned egy kineziológia tanfolyamon?

 • Képes leszel jobban kezelni a mindennapi stresszhelyzeteket
 • Hatékony eszközökkel rendelkezel majd a tudatosság fenntartásához nehéz helyzetekben is
 • Képes leszel jobb döntéseket hozni az életedben
 • Jobb kommunikációs készségre teszel szert
 • Elfogadod majd önmagad és másokat olyannak, amilyenek
 • Megtanulod a segítő munkát és gyakorolhatod is azt
 • Észreveszed majd az életedben ismétlődő mintákat és képes leszel azokat feloldani

A tanfolyamokról

A szakma eszközei - One Brain® I.

Ezen a képzésen nem csupán az alapokat sajátíthatod el, hanem megismerkedhetsz a One Brain® kineziológia izgalmas világával, az izomtesztelés technikájával ami pontos információhaz juttat a testünkről és a tudatalattinkban rejtőző információkról. A One Brain® kineziológia rendszer gerincét alkotó Viselkedési Barométer használatával pontosítjuk az adott ügyben az érzéseinket, és azt is, hogy mi lenne az, amire e helyett vágyunk. A tanfolyam fő témája maga a stressz fogalma, és az, hogy ez mit is okoz testi-lelki szinten. Megvizsgáljuk, hogy honnan erednek a hitrendszereink, és miért fontos tudnunk erről, mit tehetünk a megkerülésük érdekében. Megtapasztaljuk az egyik legfontosabb eszközünk a Homlok/Tarkó tartás hatását. Emellett olyan stresszoldó technikákat is elsajátíthatsz, amelyek segítenek mindennapi életedben és munkádban.

Az egységes agy alapjai - One Brain® II.

A második tanfolyamon tovább haladunk az úton és egyszerű, ám nagyon hatásos korrekciókat sajátítunk el, amivel hatásosan léphetünk fel a diszlexia vagy tanulási nehézségeknél. Olyan egyszerűen kivitelezhető technikákat tanulunk meg, amivel könnyebbé tehetjük a mindennapjainkat. Fejlesztjük tovább az izom és stressztesztelést, megtanuljuk az alap szintű elektromos, érzelmi, genetikai-táplálkozási és szerkezeti energia területeinek korrekcióit. Megismerkedünk az oldási folyamattal és egy nagyon hatékony és fontos résszel ahol megtanuljuk az új választást, új belső párbeszédet és új cselekvést, hogy pozitív viselkedési mintákat tudjunk kialakítani. Megtanuljuk az alap oldási lap teljes folyamatát, és elsajátítjuk annak alkalmazását.

Testkód - One Brain® III.

Már a megújult Testkód tanfolyamon vehetsz részt, mely segítségével sok olyan változást is beleépítünk az anyagba, amelyekre eddig kisebb hangsúly került, és 5 újabb izommal gazdagodik a tesztelési tudásunk. Ezeken kívül megismerkedünk egy újabb tesztelési pozícióval: az aktív áramkörben való teszteléssel is. Ez a tanfolyam alapvetően test és az arc felépítésének a személyiségben tükröződő hatásait ismerteti meg velünk. Tehát amiről szó lesz itt, az nem más, mint DNS által meghatározott genetikai felépítésünk tükröződése a viselkedésünkben. Mivel mindannyian tökéletesen egyedi DNS-el rendelkezünk, ezért a különböző élethelyzetekre adott reakcióink is egyediek. Ezek pontosan azok a tulajdonságaink, amelyekkel a legkomfortosabban élhetjük életünket, és érhetjük el céljainkat. Amellett, hogy remek önismereti módszert ad a kezünkbe a Testkód ismerete, kiváló lehetőségeket is nyújt arra, hogy oldásainkat pontosabbá, hatékonyabbá tehessük. Megmutathatjuk klienseinknek, hogyan kamatoztathatják fogantatáskor választott ösztönös egyéniségük/egyediségük egyes vonásait problémáik kezelésében, megoldásában. Tanfolyamok időpontjairól és részletekről kérlek, érdeklődj emailen!

További tanfolyamok One Brain® iV., V., VI.

Érdemes folytatni a haladást a kineziológia útján a IV-V-VI. tanfolyamokra. A tudásunk mélyül és újabb szélesebb spektrumú ismereteknek leszünk a birtokában. Tanfolyamok időpontjairól és részletekről kérlek, érdeklődj emailen!

További tanfolyamok Gyakorló napok, egynapos képzések

Folyamatosan vannak gyakorló napok és egynapos képzések. A gyakorló napokon az otthon felmerült kérdésidre kaphatsz választ és segítő közegben gyakorolhatod az úton megszerzett tudásodat. Az egynapos képzések segítik elmélyíteni a tudásodat téma specifikusan. Tanfolyamok időpontjairól és részletekről kérlek, érdeklődj emailen!

vélemények a kliensektől

Kineziológia egy különleges kaland, mely segít önmagunkat és viselkedésünket jobban megérteni és lehetőséget ad, hogy másoknak segíthessünk

Az áprilisi, szeptemberi tanfolyamok beteltek!

(Ha nem megfelelő a szeptemberi időpont a számodra iratkozz fel az oldal alján az űrlapon, hogy értesíteni tudjalak.)

Helyszín: Tata, Hotel Kiss****

A One Brain® I.-és II. tanfolyamokat egymás után közvetlenül szükséges elvégezni, mivel nagyon szorosan összefüggnek.

Időpont:

A szakma eszközei – One Brain® I. és Az egységes agy alapjai – One Brain® II.

 1. november 20-24. (szerdától-vasárnapig) 9:00-kb.17:00

Ár:
A képzés ára központilag előírt: 25.000 Ft/nap + 6000 Ft jegyzet modulonként. A tanfolyam elvégzése után hivatalos nemzetközi diplomát a Three In One Concepts által elismert One Brain ® oklevelet kapsz.

 • Részletfizetés lehetséges
 • Az 5 éven belül ismétlők 50% kedvezménnyel
  vehetnek részt a tanfolyamon.

Jelentkezni a lenti „jelentkezem űrlapon” keresztül lehet, ami után egy automatikus e-mail érkezik a fizetési információkkal kapcsolatosan.

Ha nem megfelelő az időpont vagy helyszín, akkor iratkozz fel az „érdeklődök űrlapon” keresztül és értesítelek a következő tanfolyamról.

Nap
Óra
Perc
Másodperc