Kineziológia tanfolyamok

"Szabadulj meg a múlt blokkjaitól és fájdalmaitól és kezdj új életet"

Miért érdemes a One Brain® kineziológia III. tanfolyamon részt venned?

A téma: a test és az arc szerkezetei. Magyarán a kinézetünk mögött rejlő üzenetek megismeréséhez, megértéséhez segít hozzá bennünket ez a tanfolyam. A 3 nap alatt sokat foglalkozunk arc és testalkatunk jelentésével. Kezdve onnan, hogy van-e önbizalmunk, milyen az érzékenységünk és hogy optimistán vagy pesszimistán állunk-e életünkhöz.  Mindezt nem az alapján állapítjuk meg, hogy mit hiszünk magunkról, vagy mi az „életfilozófiánk”, hanem azon genetikai valóságunk alapján, ami az „arcunkra van írva”.

Tanulunk még egy csodálatos kommunikációs technikát is, ami jó segítséget
ad egy stresszelő probléma végig gondolásához, hogy mások vagy önmagunk
hibáztatása helyett végre világosan lássuk, hogy mit tehetünk céljaink
eléréséért.

Ezen a képzésen már sokkal többet fogunk magunkon dolgozni. Megértjük, hogy hogyan viselkedünk stressz helyzetben és miért. Igazából, abban is segít ez a tanfolyam, hogy könnyebben elfogadjuk a másikat, ha ő stresszben van. Mások alkat-funkcióinak hatása ránk nézve, hogyan alakul ki a szimpátia, antipátia. Önmagunk értékelése. Megismerjük ennek a kommunikációját és felismerésének lehetőségét is.

A tanfolyamon oldásra kerülnek a bennük kódolt kommunikációs és kapcsolatbeli problémák, az ösztönös önbizalom problémáinak oldása, a múlt elengedése.
Ezután mindenki másképp fog tekinteni az emberekre és magára.

Kinek ajánlott egy kineziológia III. tanfolyam?

 • aki szeretne tovább haladni a kineziológia útján
 • aki szeretné megérteni miért vilekedik stressz helyzetben úgy, ahogy
 • aki szereté oldani a stresszhelyzetekben adott reakcióit
 • aki szeretné jobban megismerni az embereket és viselkedéseiket
 • aki szeretné, hogy könnyebben tudja elfogadni a másikat
 • aki szeretné, hogy tudja, hogy miként kommunikáljon a másikkal, pláne ha ő stressz helyzetben van
 • aki szeretne egy jó hangulatú tanfolyamon részt venni, ahol sok arcot fogunk kielemezni
 •  aki érdeklődik az önismeret és személyiségfejlesztés iránt
 • aki szeretné megismerni embertársai viselkedését
 • aki szeretné harmonikussá alakítani emberi kapcsolatait
 • aki érteni szeretné a körülötte lévő világot

Előadó

2012-óta segítek stresszoldásban gyerekeknek, felnőtteknek. 2017-ben szereztem meg a One Brain® nemzetközi okleveles kineziológus képesítést és nemsokkal később a One Brain® kineziológus oktatója lettem.

Érzem és látom, hogy mennyi feszültség és probléma tud összesűrűsödni a családoknál a nem megfelelő kommunikáció és a bennük lévő blokkok miatt.

Két gyermekünk tapasztalata, a több száz egyéni konzultáció segít abban, hogy ezt a nemzetközileg elismert hivatalos One Brain ® kineziológia tanfolyamokat a legjobb tudásom szerint megtartsam.

Célom, hogy minél kevesebb konfliktus legyen a családokban és a gyerekek könyebben kezeljék az iskolai időszakukat és lelkileg egészséges kiegyensúlyozott felnőttek legyenek.

Testkód - One Brain® III.

Már a megújult Testkód tanfolyamon vehetsz részt, mely segítségével sok olyan változást is beleépítünk az anyagba, amelyekre eddig kisebb hangsúly került, és 5 újabb izommal gazdagodik a tesztelési tudásunk. Ezeken kívül megismerkedünk egy újabb tesztelési pozícióval: az aktív áramkörben való teszteléssel is. Ez a tanfolyam alapvetően test és az arc felépítésének a személyiségben tükröződő hatásait ismerteti meg velünk. Tehát amiről szó lesz itt, az nem más, mint DNS által meghatározott genetikai felépítésünk tükröződése a viselkedésünkben. Mivel mindannyian tökéletesen egyedi DNS-el rendelkezünk, ezért a különböző élethelyzetekre adott reakcióink is egyediek. Ezek pontosan azok a tulajdonságaink, amelyekkel a legkomfortosabban élhetjük életünket, és érhetjük el céljainkat. Amellett, hogy remek önismereti módszert ad a kezünkbe a Testkód ismerete, kiváló lehetőségeket is nyújt arra, hogy oldásainkat pontosabbá, hatékonyabbá tehessük. Megmutathatjuk klienseinknek, hogyan kamatoztathatják fogantatáskor választott ösztönös egyéniségük/egyediségük egyes vonásait problémáik kezelésében, megoldásában.

További tanfolyamok - One Brain®

A további tanfolyamokat, képzéseket bővíteni fogom. Ilyenek az egynapos képzések, gyakorló napok és természetesen a haladás a kineziológia útján.

A One Brain® III. tanfolyam

A tanfolyam elvégzésének feltétele a One Brain I.-II. szintjének teljesítése.

Időpont:
2024. december 12-15. (csütörtöktől-vasárnapig) 9:00-kb.17:00

Helyszín: Hotel Kiss, Tata

Ár:
A képzés ára központilag előírt: 25.000 Ft/nap + 6000 Ft jegyzet. A tanfolyam elvégzése után hivatalos nemzetközi diplomát a Three In One Concepts által elismert One Brain ® oklevelet kapsz.

 • Részletfizetés lehetséges
 • Az 5 éven belül ismétlők 50% kedvezménnyel
  vehetnek részt a tanfolyamon.

Jelentkezni a „jelentkezem űrlapon” keresztül lehet, ami után egy automatikus e-mail érkezik a fizetési információkkal kapcsolatosan.