Célmegvalósító tanfolyam

Ez a képzés nem egy átlagos célkitűzési tanfolyam. A tanfolyam megtervezésénél törekedtem arra, hogy olyan kézzel fogható anyaggal tudj hazatérni, amivel bele tudsz vágni a céljaid, vágyaid megvalósításába. Sok olyan elméleti anyag lesz, mely megérteti veled azt, hogy eddig ez miért nem sikerült. Megérted, hogy miért fontos a célkitűzés, és mik azok az akadályok amiért ez korábban nehezen vagy egyáltalán nem valósult meg.

 • Jó lenne, ha több pénzt keresnél?
 • Szeretnél több szabadidőt, többet pihenni?
 • Jól lenne, ha kapcsolataid javulnának?
 • Szeretnél egészséges életet csak nem tudod, hogyan kezdj neki?
 • Nem tudod, hogy mit kezdj az életeddel? Mik lehetnek a céljaid?
 • Tudod, hogy mik a céljaid, de évek óta nem érsz közelebb hozzájuk?
 • Mindig közbejön valami, hogy megvalósíthasd a céljaidat?

A célkitűzés fontos. Fontos az, hogy tudd mire vágysz és mit szeretnél elérni. Sokan vannak, akik azt sem tudják, hogy mit szeretnének az életükben. Csak azt tudják, hogy most jelenleg nem jó a helyzetük. És szeretnének valami mást. A célkitűzés ebben segít nekik, hogy tudják merre induljanak.

A célmegvalósítás pedig azt veszi sorra végig, hogy mik lesznek azok a folyamatok, lépések, amiket ha sorra veszel, akkor eléred a céljaidat. Megtervezet a folyamatokat, végig  tudod gondolni, hogy merre indulj, kihez fordulj és hogyan állj neki annak, hogy a céljaid ne csak tervek legyenek, hanem megvalósult dolgok. Ezeket fogjuk végig venni, szép sorban.Te pedig elindulsz a megfelelő úton, hogy elérd azokat!

Amit célul tűztem ki magamnak ezzel a tanfolyammal, hogy alig várd azt, hogy nekifoghass és elkezdhesd majd a céljaid megvalósításának lépéseit sorra venni.

Miket fogunk átvenni?

 • Fontos, hogy a célod minél pontosabb legyen! Azaz tudd, értsd és legyen egyszerű
 • Megtanulod, hogyan kategorizáld és priorizáld a céljaidat
 • Átvesszük, hogy mi kell a céljaid megvalósításához.
 • Megérted, hogy miért fontos leírni és határidőt szabni a céljaidnak.

Végigvesszük, hogy Te is elérd azt, amire vágysz és ahogyan számtalan sikeres ember Te is célmegvalósítóvá válj! Ezen a napon azon fogunk dolgozni, hogy konkrét terveid legyenek és céljaid megvalósuljanak!

Mit tud még neked nyújtani egy ilyen tanfolyam?

Minden résztvevő azért jön el, hogy megtegyen mindent, hogy céljait meg tudja valósítani. Hogy összeszedje és végigmenjen a megoldókulcsokon. Ahogyan Te is, ők is egy célért lesznek itt. Meglátod, hogy nem vagy egyedül. És ismeretségek is születhetnek!

Célok – félelmek – sors

Célok – félelmek – sors „Az életünk egy izgalmas regény.” Dankó Péter Az életünkben mindig vágyjuk, hogy ismerjük a jövőt. De erre nincs módunk, esetleg sejthetjük, hogy mit hozhat a jövő. Életünk attól lehet izgalmas, hogy ha úgy tekintünk rá, mint egy izgalmas filmre, melynek nem ismerjük a bemutatóját sem. Vajon akkor is izgulnánk, ha

Tovább olvasom »

Vélemények

Helyszínek és dátumok

Kérlek kattints a számodra megfelelő időpontra, helyszínre:

Amit mondhatok, hogy egy elég összetett és egymásra épülő tematika mentén haladunk végig, de ahogyan a tanfolyamaimon megszokott a mosoly, jókedv ezen a napon sem fog elmaradni.

Várlak szeretettel!